sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Liha or not Liha?

Epäluuloisuuteni soijarouhetta kohtaan osoittautui turhaksi, eli kuten kuvasta näkyy, siitä onkin täysin mahdollista valmistaa jauhelihakastikeen kaltaista syötävää. Luin jostain että soijarouhetta voi alkutoimenpiteiden jälkeen käyttää jauhelihan tavoin, joten niin tein.

Sipulit pannulle muhimaan hetkeksi oliiviöljyyn, perään purkillinen tomaattimurskaa, ehkä vähän normaalia runsaammin basilikaa, mustapippuria ja valkosipulia. Niin ja tietysti sekaan se soijarouhe. Ja "vähän" myös rakasta ystävääni Piri-Piri-chiliä.

Taidanpa tehdä hyvän työn kasvissyöjille ja toivoa Ilokiven ruokalistalle pikkuruisten Falafel-ritareiden lisäksi Soijarouheista vaihtoehtoa jauhelihakastikepäiville.

Ei kommentteja: